Dan Triatlona v Ljubljani 2017 je bil za nas uspešen

Triatlon klub Logatec se je udeležil 3. Ljubljanskega triatlona, ki ga je organiziral Triatlonski klub Telemach Ljubljana v nedeljo, 27. avgusta. Dan je bil sončen in lep in prav naročen za super vzdušje in super rezultate.

Člani Triatlon kluba Logatec so se odločili, da na lepo nedeljsko popoldne pokažejo svojo športno pripravljenost. Sestavili so dve ekipi za Medijski triatlon. Za Svet24 sta tekmovala Barbara Tanze in Domen Rant, za ekipo Dnevnika pa Jernej Potočnik in Uroš Gjerek. Športno garanje v ekipah štafet so si razdelili tako, da je v ekipi za Svet24 naša nasmejana Barbara pokazala svoje plavalne veščine, Domen Rant pa je pokazal svojo moč na kolesu in teku. V ekipi Dnevnika je levji delež prevzel dobrovoljni Uroš Gjerek, ki je plaval in kolesaril, Jernej Potočnik pa je s svojimi dolgimi nogami brez težav opravil s tekom.

Našim štirim mušketirjem so se plavalni, kolesarski in tekaški treningi obrestovali, saj so stali na stopničkah. Ekipa Svet24 je zasedla drugo mesto, ekipa Dnevnika pa tretje mesto.

Našemu predsedniku Domnu Rantu očitno ni bilo dovolj, da je v medijski štafeti za Svet24 kolesaril in tekel, saj se je udeležil tudi sprint triatlona, kjer je zasedel 10. mesto.

Bravo ekipa, super ste bili !

dsc_4673 dsc_4689