HomeNoviceNašega člana Eneja Ložnarja nič ne zaustavi

Enej Ložnar je član Triatlon kluba Logatec. Enej je zelo energična, nasmejana in vztrajna oseba, ki ne kloni kar tako ampak se bori do zadnjega diha. To je dokazal tudi v nedeljo, 24. septembra na Istrskem kolesarskem maratonu. Kljub slabi napovedi se ga je udeleži, saj ga je lansko leto navdušil s traso na katerem je zaprti odsek vzpona, kjer se uradno meri čas. Gre za vzpon na Boršt. Tam je dosegel 28 čas v generalni razvrstitvi. Med letniki 1980 in 1981 pa odlično 3 mesto. Svoj čas je v primerjavi z lanskim letom izboljšal za dobrih 40 sekund. Po vzponu na Boršt se je nebo odprlo in na tekmovalce izlilo vso vodo, ki se je nabrala v temnih oblakih. Vmes je padala tudi sodra. Ko je Enej vozil proti zadnjem vzponu na Šmarje pa je njegovo sprednje kolo v krožišču izgubilo trakcijo in znašel se je na tleh. Hitro se je pobral, zbral stvari, nastavil kolo, poravnal krmilo in kljub krvaveči roki in bolečinami v njej odvihral naprej, tako kot zna le on. To je pravi borec! Klanec je odvozil odlično nato pa je sledil spust, kjer je še pod vtisom padca peljal bolj po polžje. Ampak, ko naš Enej pravi, da je peljal po polžje, pomeni, da ima ta polž turbo brzino. Tako je prečkal cilj z ranjeno roko in odličnimi občutki za naprej. Mislim, da se za našega Eneja njegove kolesarske avanture še zdaleč niso končale, ker ga očitno nič ne zaustavi.

Bravo Enej za uvrstitev, pogum in seveda za veliko borbenost do zadnjega metra !

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. več informacij

Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom. V njih so shranjene nastavitve za spletno mesto, podatki o profilu in drugi podatki. S klikom na "V redu" se strinjate z uporabo piškotkov na spletni strani.

Zapri