Pestro poletje članov Triatlon kluba Logatec

 

Triatlon klub Logatec in njihovi člani tudi v poletnih mesecih ne počivajo. Kljub dopustom pridno trenirajo in se udeležujejo tekem.

Konec junija je potekal Ambrož Triatlon Kamnik. Tokrat so se ga udeležili naši mlajši udeleženci. Naša najboljša deklica, Lara Mihevc je nastopila v super sprintu in bila nepremagljiva v svoji kategoriji. V kategoriji absolutno pa je bila od nje boljša le Monika Bartol in tako je Lara zasedla odlično drugo mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

V klubu smo zelo veseli, da je s svojim krstnim triatlon odlično opravil Mark Harnold. Osvojil je odlično drugo mesto v svoji kategoriji, pri tem neskončno užival in s tem dokazal, da jabolko res ne pade daleč od drevesa. Njegov očka je namreč Peter Harnold, eden bolj znanih slovenskih triatloncev in tekačev. Bravo Mark !

 

 

 

 

 

 

 

Na Vrhniki je isti dan potekal tudi 8. Argonavtski maraton, ki je povsem navdušil mlajše in tiste malo manj mlade člane našega kluba. Ker kolesarska prireditev ni tekmovalne narave je bil izkupiček nekaj prask, veliko zabave in “oddelan” kakovosten kolesarski trening. Upamo, da so se praske in rane že pozdravile.

 

 

 

 

 

 

 

Začetek julija je Tk Matulj iz Hrvaške, organiziral 4.TRIOP TRIATHLON – Preluk 2018, ki je potekal v sklopu Alpe Adria pokala. Udeležil se ga je tudi član Triatlon kluba Logatec, Bojan Trojar, ki je v kategoriji absolutno imel ob sebi 77 sotrpinov. Osvojil je 47 mesto.

Enej Ložnar, naš torpedo na kolesu, se je udeležil najtežjega slovenskega maratona 12. Maraton Alpe Scott, ki je potekal 8 julija. Med 530 moškimi udeleženci, je osvojil odlično 262 mesto in dosegel čas 4:21:24,8.

Čestitke vsem !