Uspešen zaključek sezone za člane TK Logatec

Triatlonska, tekaška in kolesarska sezona se počasi bližata h koncu, kljub temu pa so bili v zadnjih nekaj tednih člani TK Logatec še zelo aktivni.
Kar nekaj naših članov je uspešno sodelovalo na Ljubljanskem maratonu. Svoje razdalje so uspešno premagali Jernej Potočnik, Blanka Markovič Kocen, Bojan Trojar, Jože Pozvek in Domen Rant.

Priznanje pa je že dan prej na Hrvaškem prejel Bojan Trojar, saj je v pokalu Alpe-Adria (8 triatlonskih preizkušenj, od tega po 2 v Italiji, Avstriji, na Hrvaškem in v Sloveniji) v svoji kategoriji osvojil prvo mesto.


Posebno preizkušnjo pa je prestala naša superbabi Blanka Markovič Kocen, saj je 14 dni pred Ljubljanskim maratonom pretekla tudi sloviti maraton v Chichagu.

Naša neustrašna maratonka Blanka, bombica pozitivne energije in vitalnosti, nam je ob tem povedala:
»Maraton Chicago je bil za Berlinom (2017) moj drugi od šestih velikih maratonov, ki bi jih rada pretekla. V zelo hladnem vremenu in v vetru dosegla čas 3,56, kar me je umestilo v prvo tretjino med 45.000 tekačicami in tekači absolutno in na 4.400. mesto med 21.279 tekačicami absolutno. Sicer pa je maraton predvsem premagovanje samega sebe. Tako kot sem si za 50. rojstni dan podarila Berlin, sem si za 52. Chicago. Če bo vse po sreči in načrtih, bom tik pred 53. v New Yorku.«