HomeNoviceUspešna predstavitev našega kluba v Logatcu

Na Gregorjevem sejmu v Logatcu se je več kot 15.000 obiskovalcem tega tradicionalnega dogodka uspešno premierno predstavil naš triatlonski klub. Razstavili smo praktično vse, kar predstavlja ta lep šport – od vrhunske specialke do kolesa za najmlajše (triatlončka), dresov, tekaških copat, klubske majice in neoprena, pridobili pa smo tudi nekaj članov. Obiskal nas je tudi župan Logatca, g. Berto Menard. Veliko zanimanje so obiskovalci naše stojnice pokazali za vpis v šolo triatlona za naše najmlajše ter za drugi zaporedni duatlon, ki ga bo naš klub organiziral v sredo, 2. maja.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. več informacij

Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom. V njih so shranjene nastavitve za spletno mesto, podatki o profilu in drugi podatki. S klikom na "V redu" se strinjate z uporabo piškotkov na spletni strani.

Zapri